Afvallen

Afvallen

Voeding is verslavend.

Ons eten is bewerkt, voedsel wat geproduceerd wordt in fabrieken, blijkt verslavend te zijn. Meer dan we denken. Bijna overal zit suiker in en suiker is enorm verslavend. Heb jij een suikerverslaving dan is daar heel goed iets aan te doen.

Waarom eten we?

Heb jij ook wel eens trek in eten direct na een gewone maaltijd? We zijn de connectie met ons lichaam kwijt. Ons lichaam geeft signalen, heel veel mensen interpreteren de signalen van hun lichaam niet goed.

Het is eigenlijk ook wel raar dat je het pak koek pakt in plaats van een handvol noten. Je lichaam vraag niet om pizza maar je geeft het jezelf wel. Waarom rammelt je maag eigenlijk, ben je voedsel aan het verteren of heb je in plaats van honger dorst? Leer weer luisteren naar je lichaam, dit is een mooie duurzame ontwikkeling naar een gezonder leven.

Emotie eten, stel je moeder gaf je elke keer als jij je niet lekker voelde een kopje thee, met suiker en een koek. Dat kreeg je met liefde. Je brein maakt de koppeling zoetigheid en liefde. Heb je liefde nodig dan denk je aan zoetigheid. Zo hebben we ook emoties gekoppeld aan eten en is eten niet wat we nodig hebben maar de emotie die eraan gekoppeld hebt.

Afvallen zonder stress.

Een dieet volgen is vaak een periode van stress, je bent steeds met je eten bezig. Je denkt aan wat je niet mag. Je hebt een doel gesteld en zet jezelf onder druk om dat te halen. Je eet anders omdat het moet. Je bent je patronen aan het veranderen en alleen dat al geeft spanning. Misschien eet je ook terwijl je stress hebt. Omdat je snel moet, of omdat je iets eet wat je niet lekker vindt.

Wil jij graag afvallen maar lukt het je niet?

Met behulp van hypnotherapie kun je jezelf veranderen om af te vallen.
Het kan nodig zijn dat we één of meerdere van de volgende gebieden aan het werk gaan;

 1. Leren luisteren naar je lichaam.
 2. Bewustzijn en onderbewustzijn laten samenwerken. Bewust weet vaak heel goed hoe het moet, je onderbewustzijn werk nog niet mee.
 3. Een nieuwe weg inslaan, afvallen met positieve gedachten.
 4. Vertrouwen in jezelf in plaats van frustratie.
 5. Gun jezelf een leven zonder verslavingen (lees chocolade, chips etc)
 6. Luister kritisch naar jezelf. Verzin je smoesjes of escapes om toch terug te vallen in je oude patroon?
 7. Jij kunt alles! Geloof in jezelf, voel het met elke cel en elke vezel. Je hebt al vaker in dit leven dingen tot een positieve uitkomst laten komen, ook dit kun jij!
 8. We gaan ook kijken naar je eetgewoonte. Misschien had jij zo’n vader/moeder of oma die je van alles toestopte om haar/zijn liefde te tonen. Kom je uit een familie met mensen met een overgewicht.
 9. Verandering roept vaak weerstand op, ik laat jou in je kracht staan en laat je tijdens de hypnose zien waar jij bewust heen wil.
 10. Ik geef je veel info zodat je die begeleiding krijgt die jij nodig hebt.
  UITSTEKEND
  14 recensies op
  Carolien Janssen
  Carolien Janssen
  2022-07-22
  Monique is rustig en realistisch, absoluut niet "zweverig". Hoewel ik de grootste moeite heb om me te focussen op een visualisatie werkt de hypnose, en de MP3's die onderdeel zijn van het traject, perfect. Mijn bewuste brein is echt binnen 5 seconden weg bij de visualisatie. Ik ben al weer bezig met wat ik de volgende dag wil doen of vandaag gedaan heb (-:. En ik val in slaap tijdens het luisteren naar de MP3's maar kennelijk werkt het allemaal wel in het onderbewuste. Dus ik dacht: "ik ga het proberen maar dit gaat voor mij niet werken". Ik ben in 3 maanden 12 kilo kwijt met een virtuele maagband zonder dat het me echt moeite heeft gekost. Heb ik "trek"? Ik knip even met mijn vingers en ik weet waar ik het voor doe. De ankertjes zijn ijzersterk. Als ik even stil stond kon ik altijd even bellen of appen voor een kort advies van Monique. Ze weet precies hoe we samen het onderbewuste kunnen versterken. Niks zweverigs of engs. Heel erg "down to earth". Nog een paar kilo te gaan, maar dat gaat zonder meer lukken! Dank je wel Monique voor je fijne begeleiding. Lieve groet, Carolien
  Lees verder
  Irene Bex
  Irene Bex
  2022-03-30
  Monique kan met haar stem je onder een heerlijke hypnose brengen en je verder helpen bij wat je wilt bereiken. Dank je wel, Monique!
  Lees verder
  Judith De Baar
  Judith De Baar
  2022-02-13
  Omdat ik veel wakker was in de nacht, licht slaap en wakker word van een klein geluid, heb ik Monique gebeld. Graag wil ik rustig door kunnen slapen. Rust krijgen in mijn lijf. En er vooral niet gestresst door raken in de nacht! Een avond ben ik bij Monique geweest, vond het spannend! Ik heb 2 MP'3 gekregen en slaap nu heerlijk rustig in. Wanneer ik in de nacht wakker word, draai ik me om en slaap ik weer verder. Voel me heerlijk uitgerust in de ochtend!!
  Lees verder
  esther verhofstad
  esther verhofstad
  2021-10-24
  Eindelijk mijn droom waar gemaakt en het motorrijbewijs gehaald! Maar het ging niet van een leien dak voor de verrichtingen op de weg. Een oude vrees kwam weer terug. Bij het woord praktijkexamen, braken het zweet en de tranen me uit, waardoor de motorrijlessen met wisselend resultaat verliepen. Op het examen zelf, wilde ik eigenlijk hard weglopen en opgeven, zo hoog zat de stress en angst. Ik heb het uiteindelijk met goed resultaat gedaan maar zou het zo ook gaan met het examen op de weg? Mijn rijinstructeur had haarfijn door waar de angst zat en gaf me vlak voor het examen Monique's telefoonnummer. Na een prettige ontvangst moesten we snel aan de slag, het examen was immers morgen! Monique helpt je je onderbewustzijn weer aan te spreken. Je angsten wegneemt door in een totale ontspanning van lichaam en geest, weer in jezelf te geloven. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd! (Het examen was bijna afgelast vanwege het weer) Heb heerlijk van de rit kunnen genieten zonder angst. Geen beren op de weg gezien😉 Het fijne ervan is dat het doorwerkt. Ik voel me lekkerder in m'n vel zitten. Heb méér rust in mijn hoofd (add). Monique, dat jij in mijn leven kwam heeft me veel goeds gebracht. Dank je wel!
  Lees verder
  Bernadette van der Steen
  Bernadette van der Steen
  2021-08-19
  Hoi Monique. Het is heel goed gegaan. Ik ben inmiddels al 14 kilo kwijt, nu staat het weer een beetje stil. Ik ben weer aan het sporten en ik eet niets meer na 8 uur 's avonds. Ik heb geen chips en drop meer gegeten. Ik heb aan al je mp3's wel wat gehad. Ik luister er elke dag wel een, meestal de motiverende. De beelden die je gebruikt werken goed bij mij. Vooral die van het emotie-eten, de kralenketting. Ook het beeld van de bioscoop was heel sterk. En de controlekamer, deze heb ik getekend en aan mijn muur gehangen. Ik blijf het wel heel lastig vinden om met volle aandacht te eten en elke hap 20 keer te kauwen. Als ik alleen eet heb ik toch meestal de radio of tv aan, of ik lees wat. Ben wel gestopt met op de bank eten en ik koop ook geen voorverpakt eten meer, zoals muesli repen. Als ik zin heb in wat zoets neem ik wat fruit. Ik vind het jammer dat het programma stopt, maar wist natuurlijk dat dat zou gebeuren. Kortom, ik heb echt veel aan jouw programma gehad, dankjewel daar voor. Det
  Lees verder
  Kaily Xx
  Kaily Xx
  2021-01-29
  Ik ben 2 weken geleden bij hypno for you geweest voor EMDR therapie. echt een aanrader! Monique is super klantvriendelijk en je voelt je meteen thuis, iedereen die twijfelt ik zeg doen want ik twijfelde zelf eerst ook om het te doen maar ben super blij met het resultaat 🙂
  Lees verder
  Pascale Van Lith
  Pascale Van Lith
  2020-11-28
  101 dagen al onderweg....en bijna 10 kilo lichter. Het is een totale mindset. En onder hypnose met de ondersteunende mp3-'s....het kostte totaal geen moeite !! 85 zakken hamka's in 3 maanden tijd kwijt 😊. Letter en figuurlijk een hele last minder.
  Lees verder
  Rean Snijders
  Rean Snijders
  2020-10-20
  Top begeleiding.een aanrader.
  Lees verder
  lisanne menting
  lisanne menting
  2020-10-05
  Ruim een jaar geleden hoorde ik dat Monique zoveel was afgevallen via hypnose en vertelde ze dat ze zelf ook deze training wilde gaan volgen om mensen een beter leven te geven.. Hoe mooi is dat ❤️ Ik wilde graag een van haar eerste cliënten zijn en zogezegd zo gedaan lag ik voor ik het wist bij haar in de stoel Mijn motto is wie niet waagt die niet wint Vanaf mijn 16e al problemen met mijn gewicht wat had ik te verliezen? Sportief aangelegd ben ik niet en hou van ons Bourgondische leven. Heel bijzonder om te ervaren dat je na de behandeling je ineens een hele andere mindset krijgt Direct anders boodschappen doen niet meer in huis halen wat niet gezond is voor je! Ik ging elke avond nog even een wandeling maken van een uurtje. Ik voelde me gesteund door Monique en wilde graag weer in een maatje M Passen Echt de kilo's vlogen eraf... Mijn streven was 10 kilo dan zat ik onder de 70... Na enkele maanden dook ik een pashok in en kon ik alles van maatje M meenemen alles stond leuk.. Ik was direct een ander mens Inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik nog steeds mijn streven onder die 70 te blijven en dat kost me weinig moeite Ik voel me beter dan ooit en gun dit ook een ander door nu mijn verhaal op deze site te delen Ik heb hier lang over getwijfeld omdat mensen erg sceptisch staan tegenover hypnose... Ik weet nu dat het echt werkt en heb nog steeds niet de behoefte aan dat koekje bij de koffie.. Vind ze zelfs niet meer lekker en weet dat ik het niet nodig heb Lieve mensen ik wens jullie een mooi gezond leven en dat gaat je lukken met hypno for you
  Lees verder

Vertrouwen in jezelf en in je kracht terugkrijgen.

Je hebt het nodig om jezelf lief te hebben, het jezelf gunnen om dat lichaam te krijgen wat je zo graag wilt.

Afvallen en Hypnotherapie de perfecte match.

Hypnotherapie helpt bij verslavingen. Bij het doorbreken van patronen en gewoontes. Bij het veranderen van overtuigingen. Je kunt met hypnotherapie zelfs contact maken met je diepere lagen en je ziel.

Je kunt kiezen voor twee route:

 1. Een route gericht op jouw relatie met eten, of eetverslavingen, vreemde eetgewoontes, de emoties rondom het eten, hier kunnen we aan werken. Ook kunnen we de diepte ingaan en kijken wat dit gedrag veroorzaakt heeft. Dit kan kan bijvoorbeeld met EMDR. 
 2. Of de Virtuele maagband voor diegene die overeten en die geen bodem voelen. Geen rem, geen controle hebben, mensen die teveel eten en dooreten. Zie Virtuele Maagband.

Wil je na het lezen van dit item meer info, of wil je direct een afspraak maken, bel me dan op 0623964203 of mail naar info@hypnoforyou

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je vindt mijn antwoord zo spoedig via whatsapp of via email (als je me je emailadres geeft?)