Beste Monique,

Hier weer even een bericht van mij. Mijn gewicht was vanmorgen 68 kilo😀heel blij mee.
3 gezonde maaltijden per dag gaat prima. Langzaam eten is nog moeilijk.

Ik blijf volhouden en ben erg blij met je ondersteuning.

Hoi Monique,

Even een update voor mij; het gaat steeds makkelijker om minder te eten/snoepen (en vooral aan snoepen te denken 😉).

Ben al veel afgevallen afgelopen 1,5 week. Zit nu op 84,7. Dit gewicht heb ik al jaren niet meer gezien op weegschaal, dus ondanks dat het niet zo hard gaat ben ik nog steeds blij! Ik ga in elk geval vol goede moed de komende week weer in. 😊

Hoi Monique, (deze client heeft de mindset mp3’s alvast ontvangen en komt binnenkort voor een afvalsessie)

Het gaat heel goed met me ik luister 3x per dag naar de mp3. En vind het heerlijk. Smorgens vaak om een uur of 7.00 daarna val ik nog ff lekker in slaap. Smiddags rond 14.00 dan lig ik op bed te luisteren. En savonds als we naar bed gaan nog een keer en dan luister ik het verhaaltje vaak niet helemaal af althans niet bewust. Ik ben ook vanaf vrijdag gaan sporten. Snoepen is al een stuk minderen ik zeg minder nog niet helemaal weg maar dat komt wel.

Mijn man zegt ga je met Monique slapen 😂😂😂😂 of met mij?

Hoi Monique,

Hier gaat het goed!
Ik was vrijdag best verbaasd… bij het avondeten( meteen al een bbq met familie 😅) zat ik na een klein beetje eten hartstikke vol! Geen behoefte aan meer en gewoon voldaan en tevreden 👌
Familie drong allemaal aan om meer te eten, maar ik was gewoon klaar… heel fijn gevoel!
Zo gaat het nu nog… 3,5 kg al kwijt😅 (2 weken)

Bij het luisteren van de mp3 val ik toch in slaap ’s avonds.. dus probeer smorgens te beginnen met luisteren.

Nog heel hartelijk dank voor de persoonlijke ontvangst en behandeling.

Hoi Monique,
Het gaat prima met me, tot nog toe vind ik het wel een interessante reis. Ik eet minder en gezonder, ik eet geen tussendoortjes. Ik drink ook geen alcohol meer.
Ik ben geen snelle eter, maar het langzamer eten vond ik toch niet heel makkelijk, maar we gebruiken nu een app die om de 30 seconden aangeeft wanneer we een hap mogen nemen. (Ja, we doen het met zijn tweeën, …. en ik.) En dat werkt prima.

Ik luister elke ochtend je mp3’s. Dat kost me weinig moeite meer. In begin vond ik het lastiger om er tijd voor vrij te maken.
Ik ben op sommige vlakken nog wel zoekende, niet omdat ik honger heb, maar omdat ik soms wat onrust voel met betrekking tot de oorzaak waarom ik voorheen at. Dat is waarschijnlijk vooral een licht gevoel van verveling/onvrede wat ik dan wegnam door iets lekkers te eten of te drinken.
Maar ook dat is wel interessant om daarmee aan de slag te gaan.
Dus tot nog toe eigenlijk alleen goede berichten van mijn kant.
Dank je wel voor je berichtje.

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)