Vorige week is er een dame geweest die heel graag haar motorrijbewijs wilde behalen Ze werd hier zo nerveus dat ze het lichamelijk en geestelijk te zwaar kreeg. Rij-instructeur William had haar naar mij verwezen want hij wist dat ik wel raad mee wist.

Wat je dan doet tijdens het voorgesprek is goed luisteren, geruststellen en uitleg geven.

Tijdens de sessie ga je ervaren dat je altijd in je kracht kan staan. Ook op de motor bepaal jij wat jouw lichaam doet. Jij beslist dat je rustig blijft. Al die opgedane kennis neem je mee en zet je zelf in tijdens je examen.

Hieronder haar review.

Voor mijn extreme zenuwen voor mijn rijexamen ben ik naar Hypno voor you gegaan. Ik had mijn zenuwen totaal niet in controle dit uitte zich in lichamelijke en mentale klachten. Toen ik voor het eerst met Monique sprak aan de telefoon om een afspraak te maken, voelde ik mij die zelfde avond al een stuk rustiger. Monique is echt een topper. Toen ik voor het eerst kwam, wist ik totaal niet wat ik moest verwachten.

Monique neemt de tijd en je voelt je meteen bij haar op het gemak. Een hele fijne open sfeer. Na de afspraken heb ik mijn eigen lichaam beter onder controle weten te krijgen en heb ik meer inzicht en weet ik dat ik zelf dit gevoel altijd terug kan roepen. Dit heeft mij niet alleen geholpen tijdens mijn examen. Waar ik nu erg kalm was, mijn lichaam was onder controle en mijn mindset ook. Hierdoor heb ik mijn examen vlekkenloos af kunnen leggen. Maar ik merk nu ook dat ik het in het dagelijks leven meer rust vind en mijn rust kan vinden op momenten wanneer ik dit moeilijk vind.


Dikke aanrader!!

Wil jij verandering:

Het maakt niet uit waar je voorkomt. Als jij een verandering wilt in je gedrag dan kan hypnose jou helpen. Het enige is dat je moet willen veranderen. Dan doet hypnose de rest en gaat het voor je werken.

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)