Heb jij ook alles geprobeerd?

Heb je al verschillende diëten geprobeerd en val je steeds weer terug in je oude eetgewoontes? Je oude patronen omdat die zo lekker waren, omdat je je zo goed voelde bij een bepaald product. Die speciale chips (bolognese), die muntdrop, dat belegde broodje?

Dan vertel ik je nu mijn geheimpje : ik had dat ook!
Ik heb me ook vaker goed gedaan aan chips, drop en chocolade. Als ik stress had, me alleen voelde of op vakantie was dan ging ik vaak voor “de snelle snack” en at ik verre van perfect. Kwam dan weer kilo’s aan en moest weer flink aan de bak bij thuiskomt.
Het was geen prettige manier van leven…
Ik was op zoek naar controle, terwijl ik behoefte had aan vertrouwen.
Controle is het krijgen van grip op dingen. Als je controle wilt hebben over afvallen, wil je bij elk recept exacte hoeveelheden weten, wil je weten hoeveel calorieën je binnenkrijgt en sta je dagelijks op de weegschaal. Dat is op zich geen probleem maar daarmee blijf je bezig met voeding.

Zie het als je bijrijder of passagier bent in de auto, je wilt bepalen waarheen, hoe snel, welke weg we gaan nemen. Je wilt controle hebben over de situatie, maar eigenlijk heb je dat niet.
Maar wat nou als je die controle loslaat en vertrouwen hebt in de bestuurder, de verkeersregels en de bestuurder? Zou dat niet heerlijk voelen? Je kunt dan lekker ontspannen, omdat je de controle los kunt laten. Genieten van het proces….

Dat werkt met afvallen ook zo!
Afvallen kun je niet altijd forceren. Soms duurt het wat langer, soms sta je volgens de weegschaal een weekje stil, en soms gaat er ineens een paar kilo af. We kunnen bepaalde dingen simpelweg niet controleren, hoe graag we dat ook willen.
Probeer de controle los te laten en ga voor vertrouwen.
Vertrouwen is de overtuiging hebben dat het goedkomt zolang je doorgaat. Het klinkt een beetje gek, maar als je vertrouwen krijgt in jezelf en deze manier van eten, dan kun je de controle loslaten. En dat is een heerlijk en bevrijdend gevoel. Het resultaat volgt vanzelf.

Als je succesvol bent afgevallen met Hypnose, dan heb je nooit een ander dieet, afslankplan of receptenboek meer nodig. Je hebt dan een methode gevonden die voor jou werkt en waar je altijd op kan terugvallen. 3 kleine maaltijden, langzaam en bewust eten. Daarbij kun je gewoon eten wat jij lekker vindt. De recepten uitkiezen die goed voor je zijn.
Ik wil boven alles dat je vertrouwen krijgt in deze manier van eten, en niet elk jaar een nieuw dieet nodig hebt. Als je dit programma volgt luister je na je persoonlijke sessie naar MP3’s die ik voor je ingesproken heb, die geven je vertrouwen in het voor jou uitgekozen pad. Jouw doel, jouw streven.

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je vindt mijn antwoord zo spoedig via whatsapp of via email (als je me je emailadres geeft?)