Algemene info

Hypnose is een heel directe en efficiënte manier om verandering en verbetering te bewerkstelligen, zowel geestelijk als lichamelijk. In hypnose kun je negatieve gedachten omzetten naar positieve. Hierdoor ga je je gezonder, vrijer, gelukkiger, rustiger en meer in harmonie voelen.

Soms zit je met een angst of ander ongemak waarvan je denkt: hoe kom ik eraan? Belangrijker is; hoe kom ik er weer vanaf?  Directe hypnose is effectief en ongelooflijk krachtig omdat het veel geestelijke of lichamelijke klachten kan oplossen. Hypnose zorgt voor blijvend resultaat.

Ik kan je onderbewustzijn niks zeggen waar je het zelf niet mee eens bent want dan kom je direct uit je hypnose. Hypnose is niet eng maar het geeft je juist een heerlijk ontspannen gevoel.

De sessie begint met een intake gesprek waarin ik uitleg geef over hypnose en waarin we samen het probleem en gewenste einddoel vastleggen. Mochten er dan nog spanningen of angsten zijn dan gaan we middels ontspanningsoefeningen deze weghalen en daarop volgt de daadwerkelijke hypnose.
In deze hypnose begeleid ik jou en komen we samen tot het gewenste eindresultaat…de verandering die jij wilt…jouw nieuwe leven, de nieuwe ik kan hierna beginnen.

Heb je nog vragen, neem dan even contact op dit kan telefonisch, via de mail of het intakeformulier en ik zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je nieuwsgierig en wil je direct aan de slag om jouw leven blijvend te veranderen, maak dan vlug een afspraak.

Mijn praktijkadres is gelegen in Geldrop. Dus ook vanaf Eindhoven en omgeving goed te bereiken.  Het is het mogelijk om ook ‘s zaterdags (zelfs ‘s avonds) afspraken te maken.

Duur:
Een sessie duurt afhankelijk van de benodigde tijd tussen de 60 – 90 minuten

Tip:
Mocht je een leesbril hebben neem deze dan mee omdat je voorafgaand aan de sessie een intakeformulier in moet vullen.

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je vindt mijn antwoord zo spoedig via whatsapp of via email (als je me je emailadres geeft?)