Van je hooikoorts afkomen doormiddel van Hypnose? Dat kan zeg ik dan. We kunnen het proberen zeg ik dan… Als jij het echt wilt dan gaat het je lukken. Willen Kunnen en Doen. Dat is mijn Mantra.

Ik wil deze mail met jullie delen die ik gisteren in mijn mailbox ontving.

Eind 2020

Eind december 2020 werd in het journaal al weer gesproken over de boompollen. Vanwege de hoge temperaturen staan de eerst boom al weer in bloei. Tot vorig jaar was ik nooit blij met dit soort berichten.

Ik had namelijk al zeker 10 jaar hooikoortsklachten. Bij mij was het vooral benauwdheidklachten en een chronische loopneus. Deze klachten ontstonden zeer plotseling na een fietstocht. Na jaren allerlei middeltjes van de huisarts namen de klachten alleen maar toe. Dan wordt je wereld alleen maar kleiner. Ik durfde niet meer buiten te gaan zitten een fiets tochtje te maken als het mooi weer is. Je bent blij als het weer regent. 

Hypnose voor hooikoorts?? Hoe dan?

Tot ik vorig jaar met Monique in gesprek kwam en dat ze zij “daar kan ik je vanaf helpen”. Ik dacht toen hoezo? Ik ben zo iemand die niet zo geloofd in hypnotherapie. Maar het bleef in mijn hoofd zitten. Uiteindelijk dacht waarom niet uitproberen.

Ik maakte een afspraak en ging op een mooie avond naar haar toe. Ik lied de hele behandeling op mij afkomen. Het was een zeer aparte gewaarwording. Ik kreeg als advies mee om alle medicatie te laten staan en niet meer te kijken naar de hooikoorstmeldingen.  Na een uur reed ik naar huis, vermoeid en ik had enorme dorst. De volgende dag betrapte ik mij erop dat ik niet meer naar de knoppen in de bomen keek en naar de  hooikoorstmeldingen keek. Ik had hier ook geen behoefte meer aan. Ik kon weer genieten van een fietstocht en lekker buiten zitten. Mijn klachten zijn zo goed als verdwenen.

Ik kijk ook uit naar het komend voorjaar en hoop weer volop te kunnen genieten van de bloemen en planten die in bloei komen.Franca 

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)