Hypnose kan ook helpen ter bestrijding van de hooikoortsklachten.

We kennen al de werking van van pillen, prednison diverse neussprays, luchtfilters, hordeuren, tapen, etc. als je er goed over nadenkt is het alleen maar symptoombestrijding. Soms werkt het deels en tijdelijk, soms ook helemaal niet. Je lost het probleem niet op! Andere meer heftige middelen zoals immunotherapie verlangen jarenlang afzien om je zogenaamd “ongevoelig” te maken voor bepaalde allergenen.

Immuunsysteem

Je immuunsysteem heeft blijkbaar een goede reden om een signaal af te geven voor deze stof. Het immuunsysteem heeft namelijk ergens “geleerd” om een soort waarschuwingssignaal af te geven. Ik heb al een aantal personen van hun klachten afgeholpen, 1 verhaal is daarin heel duidelijk. Ik heb een gesprek met hem en vraag hem het hemd van zijn lijf. Kom erachter dat hij o.a. bepaalde klachten krijgt al hij op een specifieke plek is. Ook als hij weet dat hij daar heen gaat komen er al klachten. Er gebeurde van alles op die plek en dat was niet altijd leuk. Zijn immuun systeem gaf dus een waarschuwing af als hij daar was of daar heen moest. Daarop ben ik dieper ingegaan en zo ook deze negatieve en positieve dingen aanhaalt in de hypnose. Hij is verlost van zijn klachten en heeft door het gesprek wat wij voerden ook een andere kijk op die specifieke plek gekregen. Super toch?

Angst voor Hypnose / Hypnostherapie ?

Toch zijn er nog steeds mensen angstig voor hypnotherapie. Ze zijn vaak bang voor het onbekende of om de controle te verliezen. Hypnose is te vergelijken met een geleide meditatie. Je bent er gewoon bij en doet geen dingen tegen je eigen wil! Werkt het voor iedereen? Ja en nee. Het kan voor iedereen werken, maar veel mensen hebben vooroordelen of overtuigingen dat het gewoon niet kan werken of misschien bij anderen wel, maar bij hun niet. Soms werkt het heel even totdat iemand anders suggereert dat het toch echt niet kan werken en dan is het weer weg. Vooral jonge kinderen zijn heel gevoelig voor dit soort suggesties. Sommige cliënten zijn na 1 sessie geholpen, bij anderen ligt de oorzaak dieper en hebben we 2 of 3 sessies nodig om tot de oplossing te komen..

Een lang verhaal kort: wilt u nu echt uw allergische reacties bij de oorzaak aanpakken? ga met een open mind de hypnose sessies tegemoet. Gelooft u mij niet? Ga zelf op onderzoek Google op hypnotherapie en allergie. Ik heb inmiddels tientallen mensen met hooikoortsklachten succesvol kunnen helpen.Wist u dat hypnotherapie tegenwoordig dagelijks in meer dan 70 ziekenhuizen in Nederland wordt toegepast? Nog niet voor allergieën, maar wel voor o.a onverklaarbare buikpijnklachten bij kinderen. Kijk de documentaire “Hypnose op recept” van de NPO maar eens. https://www.facebook.com/watch/?v=10157318879497977

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)