Een hele goede tool is zelfhypnose als je wilt stoppen met je ongezonde gewoontes. De MP3 die ik gemaakt heb is vooral te ontspannen en bijvoorbeeld je suikerbehoefte te veranderen, deze is geweldig.


Meer energie krijgen, mentaal en lichamelijk. Gemakkelijk kilo’s verliezen. Ben je nieuwsgierig wat hypnose allemaal teweeg kan brengen? Deze zelfhypnose sessie is vooral om de behoefte aan suikers en ongezonde voeding te stoppen.

Je gaat al snel merken dat het steeds makkelijker wordt om voor gezonde alternatieven te kiezen.
Wil jij hem proberen; stuur me een mailtje en je ontvangt de MP3 binnen 48 uur in je mailbox. Kosten 12.50 euro va 1 april 10 euro (aanbieding)


De eerste reactie na 14 dagen staat hieronder:

Hoi Monique,
De mp3 bevalt heel erg goed!!ik had geen verwachtingen, wel veel motivatie om gezond te leven maar ’t lukt mij doorgaans niet om iets vol te houden. Nu was ik al wel succesvol begonnen met sporten. Maar had nog een zetje nodig. Mijn doel is niet om heel veel af te vallen, is ook nergens voor nodig. Maar net zo paar kilootjes en vooral gezonder leven en van mijn suikerverslaving af. (ik zat continue in de snoep pot van de kinderen 🙈😅) ook wil ik meer rust in mijn leven.. Op alle vlakken😊
Ik ben 12 maart begonnen met je mp3, s
’s avonds voor het slapen. Het werkt zo ontspannend dat ik nog steeds niet de hele mp3 wakker heb gehoord haha maar ik heb sinds die avond geen snoepje meer aangeraakt. En als ik naar de snoep pot kijk kan ik heel rationeel denken en er vanaf blijven!!! Dat is heel bijzonder voor mij..😉
Daarnaast eet ik belachelijk gezond! ’t lukt nu ook wel omdat ik thuis zit. En niet constant ergens heen of op mijn werk.. De druk is eraf.
Ik kan lekker in de keuken staan, iets wat ik heel graag doe en allerlei gezonde gerechten in elkaar draaien.
 
En als laatste ook nog: Omdat ik elke avond naar jou luister kijk ik niet meer op mijn telefoon tot 2 uur ’s nachts. Ik val op normale tijden in slaap. word weliswaar nog steeds moe wakker en kan er niet uit komen, mijn kids maken me nog regelmatig wakker.. Maar het feit dat ik na een kwartier in bed al slaap is ook al bijzonder!
 
Mijn 10 euro geweldig geïnvesteerd! Super bedankt, een mooie aanvulling op alles waar ik al mee bezig was afgelopen maanden.
Dankjewel
 
Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)