Programma Virtuele Maagband is uitgebreid

Vanaf nu is het programma veranderd, de aanpassing is dat er 2 MP3’s zijn toegevoegd aan het programma. Emotie eten en eten uit verveling zijn er bij gekomen.

Ik merk dat ik tijdens de intake veel positieve reacties krijg als ik direct bij de sessie ook het emotie-eten en eten uit verveling meeneem. Dus een paar weken nadat je bij mij geweest bent krijgt je onderbewustzijn nogmaals de informatie. De MP3’s gaan dan in op de nog aanwezige gewoontes omtrent verveling en emoties waardoor je die wel voelt maar er niet meer bij hoeft te eten.

De prijs van het Virtuele Maagband programma blijft gelijk. 300 euro dat is nog altijd 300 euro goedkoper elders !

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je vindt mijn antwoord zo spoedig via whatsapp of via email (als je me je emailadres geeft?)