Ramona heeft een 4 maanden geleden een virtuele maagband gekregen doormiddel van hypnose.

Ze heeft een ander eetpatroon, ze voelt zich super goed. Zij bepaalt wat er nu gebeurd. Zowel qua voeding maar ook andere dingen die in haar leven gebeuren zijn mede door de hypnose veranderd.

Zij is veranderd. Kijk de film die ik samen met haar opgenomen heb.

Youtube Film met Ramona oktober 2020

waarom geen echte operatie:

Bij een operatieve maagverkleining en maagomleiding weten we dat ze ook na tientallen jaren nog bewezen effectief zijn. De combinatie met een vijfjarig begeleidingstraject, waarin zowel begeleiding in eet- en leefpatroon als psychische begeleiding wordt gegeven, zorgt voor een blijvend resultaat. 

De echte maagband operatie is een middel, geen oplossing en daarom is een goed begeleidingstraject na de operatie absoluut noodzakelijk. Na hypnose sprake kan zijn van een verandering in het eet- en leefpatroon. Gedrag speelt een grote rol, want we weten al jaren dat begeleiding door een psycholoog en/of diëtist en fysiotherapeut vaak effect hebben. Dat effect verdwijnt als de behandeling stopt: het jojo-effect. Een operatie als hulpmiddel met een vijfjarig begeleidingstraject daarna is wél bewezen effectief.” (bron Linda) https://www.linda.nl/gezond-gezellig/virtuele-maagband-afvallen-chirurg-simon-nienhuijs/

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)