• In febr. 2022 heb ik weer een zelfhypnose workshop gegeven bij de Volksuniversiteit Geldrop. Ik vroeg om een reactie en die heb ik gekregen.

 • Welke twijfels had je van tevoren?
 • ik had eigenlijk geen twijfels.. ik ging er heel open in. Ik kwam vooral uit nieuwsgierigheid en omdat ik een workshop gewonnen had vond ik dit een heel interessante mogelijkheid om mijn prijs in te wisselen.
  Ik had al kennis gemaakt met hypnotherapie en dacht daar herkenning in te vinden. Dit bleek toch wel weer anders, en dat vond ik ook heel boeiend.
 • Hoe was je ervaring met hypnose uiteindelijk? …
 • Mijn ervaring was prima. Ik werd er echt ontspannen van. Al had ik wat last van het ongemakkelijk liggen en het licht, toch was het een fijne ervaring. Ik vond je directieve hebben stem dat ik moest doen wat jij zei, en tegelijk ook het idee dat ik  het kon omdat ik het wilde een fijne combinatie.
 • Wat heeft het je opgeleverd? …
 • Het was een fijne ervaring. Heel bijzonder dat toen ik de volgende dag in het bos op een bankje zat, en ik in gedachten jouw verhaal weer voorbij liet gaan, ik door het denken aan de code echt meteen heel ontspannen werd. Ik ben van plan nog eens te luisteren naar je mp3. ik vind het allemaal best wat vreemd toch.. hoe dit werkt.. blijkbaar…
 • Het werken met affirmaties is mij bekend.. wellicht werkt het inderdaad nog beter door deze hypnose meditatie.
 • Zou je dit product aanbevelen aan anderen? …
 • Ik heb er in ieder geval enthousiast over verteld naar anderen.
 • Maar in totaal: je hebt me er dus echt een plezier mee gedaan, met je workshop, en daarvoor nog eens: heel hartelijk bedankt!
Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)