Reacties van tevreden cliënten.

Gelukkig krijg ik ook vaker een terugkoppeling van mijn cliënten en daar wordt ik blij van.

Afvallen met de Virtuele Maagband:

ik wilde je even laten weten hoe het gaat. Ik beweeg veel meer en heb veel meer energie. Ik ben beter in balans en veel zin om te experimenteren met eten maken (lees havermelk, paneer enz). Ook mentaal sta ik veel sterker en kan ik beter voor mezelf opkomen en mezelf op nummer 1 zetten. Ik merk echt vooruitgang. Sommige mensen zien ook al dat ik wat kilo’s kwijt ben. Het eten gaat nog niet zoals gewenst, ik heb nog veel downs met voeding. Erg zit er nog een trigger maar ik ben er niet achter wat dat is. Liefs … (afvallen gaat prima)

Gestopt met roken:

Wat leuk dat je appt! Het stoppen met roken daarentegen gaat echt heel erg goed en kost geen moeite. thx. (gestopt met roken)

Tevreden rijschoolhouders en examen kandidaten:

En ……… is ook zonder opmerkingen van de examinator geslaagd. Ook jij weer dank voor de inzet.

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je vindt mijn antwoord zo spoedig via whatsapp of via email (als je me je emailadres geeft?)