juni 2021. Hoi Monique, dank je voor de hulp bij het afvallen. Het was niet altijd gemakkelijk omdat ik toch soms een beetje hongergevoel had. Maar gezond eten en de hypnose heeft me goed geholpen. Ik ben helaas nog niet al de kilo’s kwijtgeraakt die ik wilde. Maar 6 kilo kwijt is ookal fijn en ik ga zelf door. Ik blijf naar de mp3’s luisteren en gezond eten. Dat zit nu helemaal in mijn systeem. Hartelijk dank Monique

juli 2021Voor website graag alleen mijn voornaamIk ben zo blij dat ik de stap heb genomen om naar Monique te gaan. Mijn eetgewoontes zijn echt veranderd en ik ben minstens 10 kilo afgevallen. Dat is super fijn, ik ben nog blijer met het gegeven dat ik de regie weer heb over mijn eten. De audio bestanden zijn hierin erg belangrijk voor mij geweest. Het ondersteunt om de focus te houden. 
Dank je wel Monique

Liefdevolle Groetjes Monique (r)

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)