Ontspannen en daarna spannende dingen doen, dat kan… Met Hypnose. En dan krijg ik daarna ook een mooie review. De etalage van mijn bedrijf.

Mijn droom is uitgekomen

Eindelijk mijn droom waar gemaakt en het motorrijbewijs gehaald! Maar het ging niet van een leien dak voor de verrichtingen op de weg. Een oude vrees kwam weer terug. Bij het woord praktijkexamen, braken het zweet en de tranen me uit, waardoor de motorrijlessen met wisselend resultaat verliepen.

Op het examen zelf, wilde ik eigenlijk hard weglopen en opgeven, zo hoog zat de stress en angst. Ik heb het uiteindelijk met goed resultaat gedaan maar zou het zo ook gaan met het examen op de weg? Mijn rijinstructeur had haarfijn door waar de angst zat en gaf me vlak voor het examen Monique’s telefoonnummer. Na een prettige ontvangst moesten we snel aan de slag, het examen was immers morgen!

Monique helpt je je onderbewustzijn weer aan te spreken. Je angsten wegneemt door in een totale ontspanning van lichaam en geest, weer in jezelf te geloven. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd! (Het examen was bijna afgelast vanwege het weer) Heb heerlijk van de rit kunnen genieten zonder angst. Geen beren op de weg gezien😉

Het fijne ervan is dat het doorwerkt. Ik voel me lekkerder in m’n vel zitten. Heb méér rust in mijn hoofd (add). Monique, dat jij in mijn leven kwam heeft me veel goeds gebracht. Dank je wel!

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)