Stoppen met roken in Eindhoven en omgeving

Veel mensen hebben moeite om te stoppen met roken, omdat allerlei gedachten dit tegen houden. Daarnaast komen er ook nog de nodige ontwenningsverschijnselen bij kijken en wordt het lastig om door te zetten. Begin nu aan de effectiefste manier om te stoppen met roken: hypnotherapie!

Hypnose is een toestand van ontspanning. Wanneer u in hypnose bent accepteert u gemakkelijker aangereikte gedachten. Hypnose helpt om de motivatie te versterken en om de ontwenningsverschijnselen tegen te gaan. Dit werkt alleen wanneer u zeker bent dat u wilt stoppen met roken; ik kan u namelijk geen gedachten aanreiken welke u eigenlijk niet wilt accepteren.

Na deze sessie kunt u nee zeggen tegen een sigaret; u heeft zelfs geen zin meer om te roken en u vindt het niet lekker meer! Uw conditie zal toenemen, u bespaart veel geld en u leidt een veel gezonder leven.

Wil je dit?

Ben je klaar met het gevecht binnen in jezelf en de energie die dit je kost? Je lichaam wil graag van het roken af, wil van die vervelende gewoonte af.  Metafoor, als door het rood rijden een gewoonte was dan wilde je er toch ook zo snel mogelijk vanaf!? Het is niet veilig, toch?
Wil jij voor altijd een niet-roker zijn zonder de behoeftes, verlangens en het risico van terugvallen in oude patronen die bij een ex-roker horen?

Wat heb je nodig voordat je besluit een sessie ‘stoppen met roken’ te maken?

Alleen een goede motivatie om te stoppen. De eerste week na de sessie kan het op sommige momenten even lastig zijn. Je zult namelijk ‘lege momenten’  gaan ervaren waarin je anders had gerookt. Het aanleren van nieuwe patronen is heel snel gebeurd. Even een spelletje op je telefoon of een frisse neus halen buiten bijvoorbeeld. Wellicht zal je iets merken van wat lichamelijke ontwenningsverschijnselen maar na 2 tot 4 dagen is dit voorbij. Het proces wordt versterkt door een MP3 die je na afloop van de sessie thuis ontvangt.

Het mooie is dat er geen intern gevecht in jezelf is tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn waardoor je je energie spaart en je geen ‘drang’ meer voelt.

Ben jij klaar om een niet-roker te worden?

(lees ook het verhaal van het Stoptober huis)

https://www.lc.nl/friesland/smallingerland/Bewoner-Stoptoberhuis-Ik-ben-nooit-langer-dan-een-dag-zonder-sigaret-geweest-24854137.html

Wat kan ik verwachten?

Wil het eens uitproberen of jij er gevoelig voor bent om met hypnose voor eens en altijd een niet-roker te worden. Ik heb een MP3 gemaakt waarbij je al minder gaat roken. Een mooie manier om kennis te maken met mijn stem en de invloed van hypnose. Bel me dan stuur ik je de MP3 op.

Contact:

06-23964203

hypnoforyou@outlook.com

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je vindt mijn antwoord zo spoedig via whatsapp of via email (als je me je emailadres geeft?)