Stoppen met roken

“Als ik had geweten dat het zo eenvoudig was, had ik het veel eerder gedaan” 

Ja, ik heb ook gerookt, van mijn 13-20 levensjaar. Ik ben geboren met astmatische bronchitis en dat is geen goede combi. Toch was ik flink verslaafd. En toen kwam bij toeval Hypnose op mijn pad. Ik ging met een vriendin mee in een groepssessie.  Ik had het daarna ook niet gemakkelijk want mijn gehele familie rookt. Gelukkig stond het thuisfront achter me en ben ik nu vele jaren later heel blij dat ik geen nicotine meer in mijn lijf heb. En dat ik los ben gekomen van die vervelende verslaving.

Ik gun dit veel mensen, en daarom ben ik zelf ook gaan hypnotiseren. Ook met mijn achtergrond als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk weet ik wat er allemaal achter het roken zit. Dat duiveltje, och, 1 sigaretje kan geen kwaad, mijn opa is er heel oud mee geworden. Ik moet toch iets kunnen hebben in het leven het is al zo kort. Ja en nog korter als je blijft roken!!!!

Veel mensen hebben moeite om te stoppen met roken, omdat allerlei gedachten dit tegen houden. Daarnaast komen er ook nog de nodige ontwenningsverschijnselen bij kijken en wordt het lastig om door te zetten. Begin nu aan de effectiefste manier om te stoppen met roken:

Met hypnose verander je de oorzaak van je rookgedrag

Het is een zeer efficiënte en zachte manier om je te helpen je doel “als een niet-roker” door het leven te gaan. Hypnose om te stoppen met roken kan je helpen om van deze onderbewuste dwang af te komen en eindelijk een rookvrij, gezonder leven te leiden. Het belangrijkste doel is om de triggerende emoties in je onderbewustzijn op te lossen en opnieuw te evalueren. Hiermee valt de sigaret uit als probleemoplosser. Dat wordt een gepasseerd station. 

Zo heb je al na één hypnosesessie geen zin meer in sigaretten. Ik helpt je in mijn praktijk in Geldrop, vlak bij Eindhoven, om je goede voornemen eindelijk in praktijk te brengen. In mijn praktijk in Geldrop  geef ik je graag uitgebreid advies over dit onderwerp. Bel me gerust, geheel vrijblijvend op voor een advies wat echt bij jou past. Ben jij 100% klaar om een als een niet-roker door het leven te gaan? 

 

 

Hoe werkt het

Hypnose is een toestand van ontspanning. Wanneer je in hypnose bent accepteert je gemakkelijker aangereikte gedachten. Hypnose helpt om de motivatie te versterken en om  de ontwenningsverschijnselen  tegen te gaan. Dit werkt alleen wanneer u zeker bent dat u wilt stoppen met roken; ik kan u namelijk geen gedachten aanreiken welke u eigenlijk niet wilt accepteren.

Na deze sessie kun je nee zeggen tegen een sigaret; je hebt zelfs geen zin meer om te roken en je vind het niet lekker meer! Je conditie zal toenemen, je bespaart veel geld en je leidt een veel gezonder leven.

Je start een week voorafgaand aan de sessie met het luisteren naar een zelfhypnose. Je ontvangt een aantal mailtjes die ervoor zorgen dat je helemaal klaar bent voor de sessie

Wil je dit?

Ben je klaar met het gevecht binnen in jezelf en de energie die dit je kost? Je lichaam wil graag van het roken af, wil van die vervelende gewoonte af.  Metafoor, als door het rood rijden een gewoonte was dan wilde je er toch ook zo snel mogelijk vanaf!? Het is niet veilig, toch?

 

Hoe dan?

Je ontvangt een bevestiging van onze afspraak. Ook een voorbereidende MP3 en een formulier die je van te voren invult. Zo kan jij en ik me goed voorbereiden op jouw Stopdag. 

Je ontvangt na de sessie een uitgebreid na-traject. Een zelfhypnose ondersteunt jou om de nieuwe hersenverbinding snel krachtiger te maken. Met regelmaat ontvang je een mail waarin ik jou informeer en motiveer zodat jij ook een niet-roker blijft. Daarnaast mag je me altijd berichten bij vragen of onzekerheden. Ik ben er voor je!

Garantie, daarom stoppen met roken in Geldrop! 

Ik ben er zo van overtuigd dat mijn stoppen met roken traject werkt dat ik jou een garantie geef. Heb jij 3 weken na de sessie toch nog behoefte om te roken?
Dan ontvang je gewoon een tweede sessie GRATIS. (va november 2023 ivm gewijzigde tarieven)

 

Tatiana Van Bekhoven
Tatiana Van Bekhoven
22 September 2023
Bedankt Monique Voor mijn eye opener, voor de steun, de motivatie, en het helpen met het nieuwe normaal! In juni ben ik voor het eerst bij jou gekomen, omdat ik via via gehoord had over hypno for you. Ik heb bij jou mijn (prachtige gele) maagband laten plaatsen. Vanaf moment 1 is alles omgeschakeld en liep alles zoals je zei wat er zou gaan gebeuren, mijn motivatie was en is nogsteeds zo groot! In 3 maanden tijd heb ik de helft van mijn doel behaald -11.9 kilo, en 57cm kwijt!! Ook heb ik door de dagelijkse mp3 een heel nieuw rust moment gecreëerd, dat is fijn als moeder met 2 jonge kinderen! Ik wil je heel erg bedanken en kan iedereen aanraden om bij jou te komen voor de virtuele maagband! Ik ga nog lekker door met mijn nieuwe normaal! Veel liefs, Tatiana
Jacqueline
Jacqueline
13 Augustus 2023
Hele fijne behandeling gehad bij Monique. Ben zeer tevreden met het resultaat maar we gaan door ben er nog niet. Ik raadt het zeker aan als je wil afvallen . Is mij na jaren ook gelukt en een heel fijn lief mens met een heerlijke rustige stem .. Heel erg bedankt .👏👏🍀🍀🥰🥰
Kristel Verhees
Kristel Verhees
30 Juli 2023
Gestopt met roken met hypnose. Pleisters, medicatie en cold turkey gestopt met roken, helaas voor korte periodes. Nu ondertussen 3 weken gestopt dmv hypnose. Geen afkickverschijnselen, De trek is grotendeels weg en het belangrijkste; het zit niet meer in mijn systeem. Heel fijn en heel blij dat er toch iets was om van de slechte gewoonte af te komen, dankbaar en bevrijd! Monique is een fijne vrouw waar je open en eerlijk kan zijn en je goede kanten na boven haalt. Ik ga nu nog een keer terug voor afvallen en innerlijke rust.
Ludovic Staals
Ludovic Staals
20 Mei 2023
Zeer fijne behandeling. Erg vriendelijk persoon. Je voelt jezelf zeer welkom. Ik ben prima geholpen en ben al snel veel kilo's kwijt, mijn zoon in tussendoortjes is geminimaliseerd. Kortom uiterst tevreden en ik kan een najagen iedereen aanraden.
Kim Frijters
Kim Frijters
24 Maart 2023
Monique zorgt ervoor dat je jezelf meteen op je gemak voelt. Door de hypnose die ik bij haar ben ondergaan ben ik ondertussen al 4 maanden van het roken af en voelt het alsof ik nooit gerookt heb. Dankjewel Monique!
Brigitte Kempen-van den Hurk
Brigitte Kempen-van den Hurk
17 Maart 2023
Monique neemt ruim de tijd voor je, net als ik een echt mensenmens. Fijn om met haar samen te werken. Haar hypnose sessie heeft me heel goed geholpen bij het stoppen met roken.
lizeth sanders
lizeth sanders
23 Februari 2023
Verspreid heb ik de mp3 nog 3 x beluisterd. Dat was zeker prettig. En blijkbaar nodig want pas de 3e x voelde ik niets meer opkomen. Nu gaan we optimistisch het voorjaar in en ben ook benieuwd… groetjes Lizeth
Jackelien Rook
Jackelien Rook
30 Januari 2023
De hypnose zelf was superfijn, prettig en veilig. Monique heeft dat echt fijn gedaan. Het stoppen met roken had ik al vaker zelf geprobeerd en dan was ik zo druk met vechten om het niet te doen. Dan kukte het niet. Met de hypnose hoefde ik er niet aan te denken. Het was geen vraag in mijn hoofd. Geen behoefte meer, geen triggers. Gewoon niet rokwn. Heel bijzonder. Fysiek wel aantal dagen afkicken en dat was goed te doen.
ine donkers
ine donkers
30 December 2022
Leuke docente . Les was prima, bandje vond ik echt niet naar te luisteren. Dus niets mee kunnen doen. sorry.
Claudia Coldenhoff
Claudia Coldenhoff
16 November 2022
In verband met faalangst ben ik onder hypnose gegaan bij Monique. Was toch een klein beetje sceptisch, maar wat heeft het mij goed geholpen! Waar ik normaal snel in paniek raak heb ik vol rust mijn rij-examen gewoon gehaald!

“Wil jij voor altijd een niet-roker zijn zonder de behoeftes, verlangens en het risico van terugvallen? “

Wat heb je nodig voordat je besluit een sessie ‘stoppen met roken’ te maken?

Alleen een goede motivatie om te stoppen. De eerste week na de sessie kan het op sommige momenten even lastig zijn. Je zult namelijk ‘lege momenten’  gaan ervaren waarin je anders had gerookt. Het aanleren van nieuwe patronen is heel snel gebeurd. Even een spelletje op je telefoon of een frisse neus halen buiten bijvoorbeeld. Wellicht zal je iets merken van wat lichamelijke ontwenningsverschijnselen, maar na 2 tot 4 dagen is dit voorbij. Het proces (zoals je boven ook als las) wordt versterkt door een MP3 die je na afloop van de sessie thuis ontvangt.

Het mooie is dat er geen intern gevecht in jezelf is tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn waardoor je je energie spaart en je geen ‘drang’ meer voelt.

Succesverhalen

Echte verhalen, echte resultaten. Lees wat mijn tevreden klanten te zeggen hebben over hun transformatie met hypnose.

Review op Google

Ontspannen en daarna spannende dingen doen, dat kan... Met Hypnose. En dan krijg ik daarna ook een mooie review. De etalage van mijn bedrijf. Mijn droom is uitgekomen Eindelijk mijn droom waar gemaakt en het motorrijbewijs gehaald! Maar het ging niet van een leien dak...

Lees meer
Pijnklacht verholpen met Hypnose

‘Wonderbaarlijk’ Twee jaar geleden kreeg ik als gevolg van een overbelasting bij het tennissen pijn aan mijn schouder en dit ging niet over. Zelfs ‘s nachts verging ik van de pijn en kon ondanks de sterke pijnmedicatie niet meer slapen. Na drie maanden kon ik mijn arm...

Lees meer
Voordelen van een Virtuele Maagband

De vele voordelen van een virtuele maagband door hypnose: Je hoeft niet onder narcose. Geen ziekenhuisopname van 3 dagen. Niet in de ziektewet of vrije dagen opnemen.GEEN enkel risico op complicaties en narigheden.Je hoeft GEEN  BMI boven de 40 . (body mass...

Lees meer
Whatsapp berichten

20/09/2023 In de mail van vanochtend stond de vraag of ik mijn gewicht graag wilde doorgeven. Ik heb mijn gewicht niet gewogen, dus ik kan ik die niet doorgeven. Wel wilde ik even een ‘update’ geven over hoe het gaat. Het gaat goed. In het begin vond ik het nogal...

Lees meer
“Ik sta veel sterker en kan beter voor mezelf opkomen”

Recensie"Ik sta veel sterker en kan beter voor mezelf opkomen"   "Ik wilde je even laten weten hoe het gaat. Ik beweeg veel meer en heb veel meer energie. Ik ben beter in balans en veel zin om te experimenteren met eten maken (lees havermelk, paneer enz). Ook...

Lees meer

Hypno for You is heel gemakkelijk te bereiken.
Afspraken kunnen zowel overdag als ‘s avonds doorgaan.
Extra informatie kan je vragen per e-mail of met het contactformulier onderaan.
Ik kan niet altijd de telefoon opnemen, spreek dan een boodschap met je telefoonnummer in. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Contact

Heb je vragen over de stoppen met roken of wil je het vrijblijvend proberen? Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen of direct contact op te nemen door te bellen, Whatsapp of mailen. 

Bellen

06-23964203

Adres

Silmarien 19, 5663 RJ Geldrop

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)