Vakantietijd! Die van mij zit er alweer op.

Het was even stil, ik heb vakantie gehad. Toch lees ik mijn mails en beantwoord ik vragen over de Virtuele Maagband.

Agenda:

Ook plan ik de afspraken in, binnenkort ga ik dit digitaal aanpakken want ik ben veel tijd kwijt met deze actie. Hoe gemakkelijk is het als je zelf een afspraak in kan plannen. Ik ben als ik hypnotiseer niet bereikbaar en merk dat ik dat niet prettig vind.

Ander Baan:

Vanaf 1 augustus ga ik minder bij de huisarts werken en heb zo meer tijd over om Hypno for You cliënten te zien. De wachtlijst die ik nu heb is niet fijn voor de cliënten. Als je besloten hebt om af te vallen, wil stoppen met roken of een andere issue hebt waar je vanaf wil dan moet je ook snel terecht kunnen. Ik merk dat ik steeds meer mensen zie die een andere manier van afvallen willen, niet meer bezig zijn met eten. Niet noteren wat je gegeten hebt, punten tellen of voedsel afwegen. Dat hoeft ook niet als je voor een Virtuele Maagband kiest. Je eet wat je wilt, wat jij lekker vindt. Geen light producten meer maar gezond , lekker en voldoende eten.

Genoeg = Genoeg, dat is wat ik je ga meegeven. Ik zie mijn cliënten altijd minimaal 1 keer, dus niet alles online. Dit is een mooie manier, ik zie, hoor en voel wat er nodig is om jouw afvalproces te laten slagen. Jouw overgewicht zal dan gaan verdwijnen. Magie: Nee, jij maakt jouw eigen pad. Niet altijd even gemakkelijk om een nieuw pad in te slaan maar wel spannender en je komt tot nieuwe ontdekkingen. Ik volg dit al jaren zo, en blijft op mijn gewicht, gewoon doen zou ik zeggen want als ik en vele anderen voor jou het konden kun jij het ook. Willen, kunnen en nu Doen!

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je vindt mijn antwoord zo spoedig via whatsapp of via email (als je me je emailadres geeft?)