Virtuele Maagband of te wel te Mentale Maagband

Alle manieren die je hebt gebruikt om van die kilo’s af te komen en die niet hebben gewerkt of er zelfs voor hebben gezorgd dat je aankwam. Ben jij er klaar voor om voor eens en altijd van je overtollige kilo’s af te komen en als een slank, fit en energiek persoon door het leven te gaan?

De virtuele maagband!!

Dit ook een uitkomst voor jou!

 

De Virtuele Maagband, werkt perfect voor die mensen die het programma precies volgen.

                                                        

Wat is het en hoe werkt het?

Onder hypnose wordt een denkbeeldige maagband aangebracht.  Het onderbewustzijn reageert hierop alsof er een fysieke (dus echte) maagband is geplaatst waardoor je maag sterk verkleind is. Je zal dus veel sneller het signaal krijgen van je maag dat je voldaan bent. Je hebt dus de werking van een fysieke maagband maar zonder de operatie en alle bijbehorende ongemakken en risico’s. Met dit volledige programma krijg je gezonde eet gewoonten en valt dus moeiteloos af.

Het geen dieet, want jij weet precies wat gezond eten voor jou is. De virtuele maagband zorgt voor een verandering in je gedrag en is dus een levens veranderende behandeling!

Het vernieuwde programma bestaat uit 5 hypnose sessies uitgevoerd over een periode van 3 maanden.

Je komt 1x bij mij om de maagband te laten plaatsen en de overige sessies vinden bij jou thuis plaats door middel van MP3 bestanden.

Je wordt heel uitgebreid begeleid over een langere periode wat het effect veel groter maakt.

Dit is echt een groot verschil met andere therapeuten die de virtuele maagband aanbieden.

Uiteraard krijg je ook een ondersteunende MP3 maar dus nog zoveel meer! Mail gerust voor meer info en kijk ook eens bij de reviews.

Er zijn je al vele voorgegaan die het programma met succes hebben gevolgd en nu fit, slank en energiek door het leven gaan.

Werkt een virtuele maagband bij iedereen?

De virtuele maagband is geschikt voor mensen die teveel eten, te snel eten, onbewust eten, emotioneel eten en iedereen die heel graag wil afvallen. Mensen die controle willen over hun leven in plaats dat voedsel hun leven beheerst.  Genieten van mensen om je heen in plaats van steeds maar met eten bezig te zijn.
Ik zie cliënten die gemotiveerd zijn, die niet kunnen wachten om te beginnen met het programma.
De snelheid waarmee je afvalt is echter bij iedereen anders. Dit is bij elk afvalprogramma het geval. Iedereen heeft een andere stofwisseling.
Ik ben er van overtuigd dat iedereen die succesvol wil afvallen baat heeft bij een virtuele maagband.

De virtuele maagband is geschikt voor personen die meer dan 8 kilo willen afvallen.

Voor personen die minder dan 10 kg af willen vallen kunnen kijken bij het programma afvallen op deze website. 

Kosten

Virtuele maagband, bestaande uit 1 voorbereidende mp3, 1 live sessie, 1 versterkende mp3, 1 onderhoudende mp3 en 5 bonussessies,  opdrachten en uitgebreide begeleiding € 300
Dit is een pakketprijs, inclusief materialen.

Betaling: contant direct voor de sessie.

Vergelijken is natuurlijk wijselijk en je zult zien dat het een lager bedrag is dan bij mijn collega therapeuten.

Om het betaalbaar te houden voor iedereen heb ik er bewust voor gekozen om de prijs laag te houden.

Reactie van een cliënt  juli 2021:

Enorm bedankt, want de sessies zijn fantastisch! Al vanaf het begin viel er zo’n grote last van me af, je hebt mijn leven echt gered! Ik ben van het vechten af. 
En zo gemakkelijk ging het. Ook bijvoorbeeld in de auto op weg naar Italië, normaal snoep ik dan veel, deze reis heb ik 1 smintje genomen, ookal stonden we uren in de file! Ik verbaasde me over hoeveel mijn vriend snoepte en vond het zielig voor hem. Ook nam ik met het grootste gemak geen ijsje, terwijl ik echt erg van Italiaans ijs houd!
En zo voort en zo voort!
Ik heb zo lang gevochten tegen mijn lijf/geest dat ik nog iets meer tijd nodig heb. Ik pas al in maat 38, dat was mijn doel, maar geloof het nog steeds niet eigenlijk!
Dankjewel voor alles tot nu!
Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je vindt mijn antwoord zo spoedig via whatsapp of via email (als je me je emailadres geeft?)