Virtuele maagband

 

Alle manieren die je hebt gebruikt om van die kilo’s af te komen en die niet hebben gewerkt of er zelfs voor hebben gezorgd dat je aankwam. Ben jij er klaar voor om voor eens en altijd van je overtollige kilo’s af te komen en als een slank, fit en energiek persoon door het leven te gaan?

In de kern weet je hoe je moet afvallen, toch? We gaan samen analyseren waar de zwakke punten en oorzaken liggen. We maken een eetpatroon die op jou afgestemd is en in jouw dagelijkse leven pas. 

Overgewicht en de ernst van de situatie

Overgewicht wordt door de grootste gezondheidsorganisaties al als een epidemie beschouwd. Het is geen wonder dat één op de vier wordt getroffen. Overgewicht is de belangrijkste oorzaak van allerlei soorten hart- en vaatziekten, waaronder diabetes en kanker. Een virtuele maagband met behulp van hypnose kan je helpen je eetgewoonten en verlangens te verbeteren en te

Een virtuele maagband is geen dieet, het is meer dan dat!

Helaas lukt het mensen met overgewicht zelden om zelf af te vallen. Maar de nog grotere taak is om het gewenste droomgewicht te behouden. Proberen om af te vallen door een dieet kan op het eerste gezicht succesvol lijken. De vrolijkheid duurt echter vaak tot het oude gewicht weer is bereikt. Het probleem met een dieet is dat het de oorzaak van ongezond eten niet oplost en vaak ondraaglijke mentale en fysieke pijn veroorzaakt. Hoe werkt een dieet als we ons lichaam en onze geest geen alternatief bieden! Een virtuele maagband volgt hier een andere

Hoe je jouw eetgedrag op de lange termijn kunt veranderen

Het is belangrijk om slim te eten bij het veranderen van je eetgedrag. Helaas is de maag een spier die zich gemakkelijk aanpast aan het eetgedrag. Daarom implementeren we gedragingen in de hypnose die ze zullen overnemen. Praktisch, je gaat drie kleine maaltijden eten, stoppen als je genoeg hebt gehad en je stopt gewoon.

Dit betekent:

De voedselinname te verminderen.

Voedingsmiddelen te eten die een hoog voedingsgehalte hebben. Denk aan eiwitten en gezonde vetten. 

Eet alleen als je echt honger hebt. Dat betekent 3 maaltijden per dag.

Je kunt alles eten, behalve niet te veel. Er is geen voedselverbod!

Langzaam eten, omdat het natuurlijke gevoel van verzadiging pas na ongeveer 15-20 minuten begint. Veel mensen met overgewicht zijn zich niet meer bewust van dit gevoel.

Stoppen als je je verzadigd voelt. Genoeg is genoeg wordt je nieuwe mantra. 

Drink gedurende de dag gelijkmatig ten minste 2 liter water.

Bewegen en plezier hebben. 30 minuten per dag

Voedingssupplementen van hoge kwaliteit gebruiken – Als je lichaam niets mist, is het waarschijnlijker dat het samenwerkt met je. Vooral Vitamine D. In vitamine D zit o.a. Leptine wat zorgt voor een verzadigd gevoel. Dus een eetlust remmende werking

Hoe werkt de virtuele maagband hypnose?

Wil jij ook je overtollige kilo’s kwijtraken of de laatste paar extra kilo’s wegjagen? Dit kan werkelijkheid worden met een virtuele maagband. Dit programma voor gewichtsverlies, ontwikkeld door Sheila Granger, is een indrukwekkende manier om af te vallen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een kracht die ieder van ons al in zich draagt.

Met deze niet-chirurgische methode kunnen alle mensen die bereid zijn om te veranderen op de lange termijn worden geholpen. Jouw geest wordt getraind om ook met kleinere porties volledig tevreden te zijn. Hypnose zorgt ervoor dat de maag voldoende vol is en geen zin meer heeft. Zo bereikt u uw droomgewicht door middel van hypnose en eigen verantwoordelijkheid, zonder bijwerkingen, pijn en vooral zonder operatie. Je kunt het zien als een reset van je hersenen, je gaat weer eten als een baby, stoppen als je genoeg hebt gehad.  Dit zorgt ervoor dat je weer de controle gaat krijgen over eetaanvallen, hunkeren naar voedsel en slechte gewoonten.

Uit de ervaring blijkt dat patiënten hierdoor zonder uitzondering of zonder verbod kunnen afvallen en hun gewichtsprobleem onder controle kunnen houden. Of je nu 5-10-20-35 kilo wilt verliezen, de virtuele maagband gaat je hierbij ondersteunen. 

 

kerst 2022-2023 1 jaar na de plaatsing van de maagband

Hoi Monique!

Sinds ik 16 juni ’23 bij jou ben geweest voel ik me letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel!

Het programma werkt echt fantastisch, eigenlijk kost het me totaal geen moeite.
Ik kijk elke dag uit naar mijn me time momentje.
Ik eet elke maaltijd lekker en gezond (en soms ook een keer ongezond natuurlijk)

Om de week weeg ik mezelf om vooruitgang te zien.. maar voel en merk het vooral aan mijn lijf en kleding!

Deze foto is een mijn geluksmomentje!

kerst 2022 – 2023

Wat een verschil! Van 94,7 naar 79.7 kilo en -68 cm 💪🏻

Op naar een mooi bewust gezond prachtig 2024 waar ik ga werken aan mijn einddoel!

Hoe ga ik, samen met jou naar het beste resultaat?

Onder hypnose wordt een denkbeeldige maagband aangebracht. Het onderbewustzijn reageert hierop alsof er een fysieke (dus echte) maagband is geplaatst waardoor je maag sterk verkleind is. Je zal dus veel sneller het signaal krijgen van je maag dat je voldaan bent. Je hebt dus de werking van een fysieke maagband maar zonder de operatie en alle bijbehorende ongemakken en risico’s. Met dit volledige programma krijg je gezonde eet gewoonten en valt dus moeiteloos af.

Zonder dwang en zonder druk gaan we jouw overtollige kilo’s laten verdwijnen. In hypnose gaan we oplossingen vinden om je eetlust en je eventuele drang naar snoepen, snacken en/of snaaien onder controle te houden om zo je extra gewicht te verliezen. 

Het geen dieet, want jij weet precies wat gezond eten voor jou is. De virtuele maagband zorgt voor een verandering in je gedrag en is dus een levens veranderende behandeling!

Enkele reacties:

 

Enkele reacties van het succes van de Virtuele maagband. 

 

hallo Monique, ben gisteren na een paar maanden weer een keer bij mijn vertrouwde dissite geweest, ik moet daarheen ivm diabetes. Waardes zijn prima nu en ze stond verbaasd hoeveel ik eindelijk achter me heb gelaten. Je gaat ook van haar een paar nieuwe cliënten ontvangen. Ik ga door, op naar mijn doel. Ik ben blij dat ik de weg naar jou gevonden had. 

Ik ben deze week een halfjaar geleden begonnen. Ik ben erg tevreden met het resultaat, ruim 26 kg  afgevallen en diabetes medicatie is 80% afgenomen. Cholesterol medicatie nu 3 kijken om het helemaal te laten vervallen. Ik ben heel tevreden met de resultaten. 

 

 

 

 

Hoi Monique!

Sinds ik 16 juni ’23 bij jou ben geweest voel ik me letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel!

Het programma werkt echt fantastisch, eigenlijk kost het me totaal geen moeite.
Ik kijk elke dag uit naar mijn me time momentje.
Ik eet elke maaltijd lekker en gezond (en soms ook een keer ongezond natuurlijk)

Om de week weeg ik mezelf om vooruitgang te zien.. maar voel en merk het vooral aan mijn lijf en kleding!

Deze foto is een mijn geluksmomentje!

kerst 2022 – 2023

Wat een verschil! Van 94,7 naar 79.7 kilo en -68 cm 💪🏻

Op naar een mooi bewust gezond prachtig 2024 waar ik ga werken aan mijn einddoel!

Hoe wordt de Virtuele maagband ‘aangelegd’?

Het vernieuwde programma bestaat uit 6 hypnose sessies uitgevoerd over een periode van 3 maanden.

Je komt 1 keer bij mij om de maagband te laten plaatsen en de overige sessies vinden bij jou thuis plaats door middel van MP3 bestanden. Wat de begeleiding bij mij nog uniek maakt is dat ik er voor jou ook in die drie maanden ben. Je kunt me dan appen, mailen en bellen.

Je wordt heel uitgebreid begeleid over een langere periode wat het effect veel groter maakt.

Dit is echt een groot verschil met andere therapeuten die de virtuele maagband aanbieden.

Uiteraard krijg je ook een ondersteunende MP3, maar dus nog zoveel meer! Mail gerust voor meer info en kijk ook eens bij de reviews.

Er zijn je al vele voorgegaan die het programma met succes hebben gevolgd en nu fit, slank en energiek door het leven gaan.

Omdat dit de eetgewoonten permanent verandert, is het een langetermijnoplossing voor een slank lichaam. Het duurt ongeveer 28 dagen voordat een dergelijke verandering is geïnternaliseerd en definitief wordt overgenomen. Dit is de tijd waarin je een gezondere levensstijl traint en nieuwe gewoonten implementeert. Dit vereist de absolute wil en de vastberadenheid om te veranderen. Je moet leren verantwoordelijkheid te nemen voor een gezond lichaam en je aan de richtlijnen te houden. Als je deze regels volgt, krijg je weer de controle. Je kunt niet steeds weer verhongeren. Het veroorzaakt pijn en er wordt geen nieuwe routine verwerkt. Op korte of lange termijn zal het dus niet veel opleveren. Een virtuele maagband leert je daarentegen een natuurlijk eetpatroon, dat je ook na het gewenste gewichtsverlies kunt behouden.

Hypnose helpt je ook om het hele project een beetje aangenamer te maken.

Dus eerst wordt de gewichtsabotage opgelost en vervolgens wordt een nieuw, natuurlijk eetpatroon ingevoerd.

Jong of oud, man of vrouw, dit programma is voor iedereen die bereid is een gezonder leven te beginnen.

Afvallen in Geldrop. 

Mijn praktijk in Geldrop, in de buurt van Eindhoven, richt zich enerzijds op gewichtsverlies. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in vergelijkbare en totaal verschillende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan hypnose bij stoppen met roken of hypnose bij kinderen.  

 

 

Kijk hier voor de kosten.

 

Marion Dassen
Marion Dassen
26 Mei 2024
Op 3 februari gestart met hypnose maagband,bang dat het niet zou lukken. Maar heel ontspannend gevoel van de sessie gekregen. Ik zou het iedereen aanbevelen niet aarzelen maar doen het helpt echt super! 20 kilo kwijt tot nu en we gaan door!!.
Alice Van Den Akker
Alice Van Den Akker
25 April 2024
Monique heeft mij geholpen met mijn angst voor een operatie aan te gaan. Haar knusse tuinhuis was een fijne ruimte voor de sessie. 🪷🏖
merel hermans
merel hermans
3 April 2024
Er was gelijk een hele relaxte sfeer, voelde me op me gemak. En heb goede tools mee gekregen om om te gaan met stress situaties. Ik zou dit aan iedereen aanraden ongeacht leeftijd.
Anneke Bouwkamp
Anneke Bouwkamp
17 Maart 2024
Ik wist dat stoppen met roken zonder hulp mij niet ging lukken. Hoe meer ik nadacht over stoppen, hoe meer ik wilde roken. Met hulp van Monique is het me in 1 keer gelukt te stoppen met roken. Ik had een klein extra duwtje in de rug nodig na 4 dagen, en deze heb ik kosteloos in de vorm van een extra sessie gekregen. Sinds die sessie ben ik zelfverzekerd over het stoppen met roken en ga ik als niet-roker de toekomst in!
Marc Huinck
Marc Huinck
24 Januari 2024
Monique is een erg fijn persoon die goed luistert naar je 'problemen'. De hypnose werd als zeer fijn ervaren en ben sinds 2 bezoeken aan haar van mijn klachten bevrijd! Erg fijn en kan het iedereen aanraden.
Jurgen Frederica
Jurgen Frederica
17 Januari 2024
Hallo goedenavond Hier gaat het zeer goed ik ben nog steeds gestopt met roken en het bevalt mij zeer goed Eerste paar dagen waren wat moeilijk maar niet zo dat ik behoefte had aan een sigaret Ben wel wat kilootjes aangekomen maar ben ik nu op dit moment ook mee bezig Dus al met al heeft de hypnose voor mij geholpen Groetjes Jurgen Frederica
Angelique Miga
Angelique Miga
10 Januari 2024
In september bij Monique geweest en nu 14 kilo kwijt 🥳 De feestdagen toch kunnen genieten van alle lekkers en nu weer verder om de rest kwijt te raken. Ik ben zeer tevreden over het resultaat tot nu toe en kan dit echt iedereen aanraden! In het verleden vanalles geprobeerd, telkens een gevecht om moedeloos van te worden. Deze keer was echt anders, het ging bijna vanzelf, helemaal geweldig! Dank je wel Monique, ik kom zeker bij je terug wanneer ik klaar ben om te stoppen met roken.
Tatiana Van Bekhoven
Tatiana Van Bekhoven
22 September 2023
Bedankt Monique Voor mijn eye opener, voor de steun, de motivatie, en het helpen met het nieuwe normaal! In juni ben ik voor het eerst bij jou gekomen, omdat ik via via gehoord had over hypno for you. Ik heb bij jou mijn (prachtige gele) maagband laten plaatsen. Vanaf moment 1 is alles omgeschakeld en liep alles zoals je zei wat er zou gaan gebeuren, mijn motivatie was en is nogsteeds zo groot! In 3 maanden tijd heb ik de helft van mijn doel behaald -11.9 kilo, en 57cm kwijt!! Ook heb ik door de dagelijkse mp3 een heel nieuw rust moment gecreëerd, dat is fijn als moeder met 2 jonge kinderen! Ik wil je heel erg bedanken en kan iedereen aanraden om bij jou te komen voor de virtuele maagband! Ik ga nog lekker door met mijn nieuwe normaal! Veel liefs, Tatiana
Jacqueline
Jacqueline
13 Augustus 2023
Hele fijne behandeling gehad bij Monique. Ben zeer tevreden met het resultaat maar we gaan door ben er nog niet. Ik raadt het zeker aan als je wil afvallen . Is mij na jaren ook gelukt en een heel fijn lief mens met een heerlijke rustige stem .. Heel erg bedankt .👏👏🍀🍀🥰🥰
Kristel Verhees
Kristel Verhees
30 Juli 2023
Gestopt met roken met hypnose. Pleisters, medicatie en cold turkey gestopt met roken, helaas voor korte periodes. Nu ondertussen 3 weken gestopt dmv hypnose. Geen afkickverschijnselen, De trek is grotendeels weg en het belangrijkste; het zit niet meer in mijn systeem. Heel fijn en heel blij dat er toch iets was om van de slechte gewoonte af te komen, dankbaar en bevrijd! Monique is een fijne vrouw waar je open en eerlijk kan zijn en je goede kanten na boven haalt. Ik ga nu nog een keer terug voor afvallen en innerlijke rust.

“De virtuele maagband werkt perfect voor die mensen die het programma precies volgen.”

Werkt het voor iedereen?

De virtuele maagband is geschikt voor mensen die teveel eten, te snel eten, onbewust eten, emotioneel eten en iedereen die heel graag wil afvallen. Mensen die controle willen over hun leven in plaats dat voedsel hun leven beheerst.  Genieten van mensen om je heen in plaats van steeds maar met eten bezig te zijn.

Ik zie cliënten die gemotiveerd zijn, die niet kunnen wachten om te beginnen met het programma. De snelheid waarmee je afvalt, is echter bij iedereen anders. Dit is bij elk afvalprogramma het geval. Iedereen heeft een andere stofwisseling.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die succesvol wil afvallen baat heeft bij een virtuele maagband.

De virtuele maagband is geschikt voor personen die meer dan 8 kilo willen afvallen.

Voor personen die minder dan 10 kg af willen vallen kunnen kijken bij het programma afvallen op deze website.

Succesverhalen

Echte verhalen, echte resultaten. Lees wat mijn tevreden klanten te zeggen hebben over hun transformatie met hypnose.

Review op Google

Ontspannen en daarna spannende dingen doen, dat kan... Met Hypnose. En dan krijg ik daarna ook een mooie review. De etalage van mijn bedrijf. Mijn droom is uitgekomen Eindelijk mijn droom waar gemaakt en het motorrijbewijs gehaald! Maar het ging niet van een leien dak...

Lees meer
Pijnklacht verholpen met Hypnose

‘Wonderbaarlijk’ Twee jaar geleden kreeg ik als gevolg van een overbelasting bij het tennissen pijn aan mijn schouder en dit ging niet over. Zelfs ‘s nachts verging ik van de pijn en kon ondanks de sterke pijnmedicatie niet meer slapen. Na drie maanden kon ik mijn arm...

Lees meer
Voordelen van een Virtuele Maagband

De vele voordelen van een virtuele maagband door hypnose: Je hoeft niet onder narcose. Geen ziekenhuisopname van 3 dagen. Niet in de ziektewet of vrije dagen opnemen.GEEN enkel risico op complicaties en narigheden.Je hoeft GEEN  BMI boven de 40 . (body mass...

Lees meer
Whatsapp berichten

25-02-2024: Goedemorgen Monique, Ik zit in een overstap van werk. Kon nog niet eerder gereageerd. Ik heb heel veel aan de maagband. In het begin ad ik echt helemaal geen suiker meer en kleine porties maar merkte dat ik slap werd en dat was niet fijn. Ik eet nu nog...

Lees meer
“Ik sta veel sterker en kan beter voor mezelf opkomen”

Recensie"Ik sta veel sterker en kan beter voor mezelf opkomen"   "Ik wilde je even laten weten hoe het gaat. Ik beweeg veel meer en heb veel meer energie. Ik ben beter in balans en veel zin om te experimenteren met eten maken (lees havermelk, paneer enz). Ook...

Lees meer

Hypno for You is heel gemakkelijk te bereiken.
Afspraken kunnen zowel overdag als ’s avonds doorgaan.
Extra informatie kan je vragen per e-mail of met het contactformulier onderaan.
Ik kan niet altijd de telefoon opnemen, spreek dan een boodschap met je telefoonnummer in.

Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Contact

Heb je vragen over de Virtuele Maagband? Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen of direct contact op te nemen door te bellen, Whatsapp of mailen. 

Bellen

06-23964203

Adres

Silmarien 19, 5663 RJ Geldrop

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)