Wat is hypnose

Hypnose is een normale bewustzijnstoestand, waarbij de onbewuste geest instructies kan krijgen. Zo’n beetje alle hypnosetechnieken zijn bedoeld om in je manier van denken een verandering teweeg te brengen.

We zijn allemaal, dagelijks, meerdere keren in Hypnose. De natuurlijke staat van Hypnose voel je zelf ook, bijvoorbeeld: het ogenblik net voor je gaat slapen of wakker worden. Ook als je helemaal opgaat in een film of in een boek aan het lezen bent.

De hypnose zelf was superfijn, prettig en veilig. Monique heeft dat echt fijn gedaan.

Je onderbewustzijn neemt dan alles even helemaal over, alles gaat even op de automatische piloot. Iedereen ervaart hypnose of zijn eigen manier, en iedereen is te hypnotiseren. Wel voelt men het op zijn eigen manier. Voelt de ene zich heel erg ontspannen heeft de ander het gevoel van slaap. Ook hebben sommige cliënten de ervaring dat ze niet in hypnose zijn geweest omdat ze alles gehoord en meebeleefd hebben. Al je zintuigen blijven gewoon alert. Iedereen heeft ook eigen manier om in hypnose te gaan. Wat er voor zorgt dat je in hypnose raakt is dat je het zelf wilt, je ogen sluit en openstaat voor de suggesties die ik je geef.

Samenvattend

  1. Elke vorm van Hypnose is in principe zelf-Hypnose. De hypnotische staat bereik je als je zowel lichamelijk als mentaal helemaal ontspannen bent.
  2. Ik begeleid je naar een geweldige staat van ontspanning, die Hypnose heet.
  3. Als Hypnotiseur kan ik je niets laten doen wat jij niet wilt. Jij hebt de controle, altijd en volledig. Je wordt door je onderbewustzijn altijd beschermd tegen elke vorm van gevaar of ongewenste situaties.
  4. Jij komt ook altijd weer uit de Hypnose, wat er ook gebeurd.

Hypnose is veilig, je krijgt er zoveel voor terug en alles komt vanuit jezelf. Je haalt letterlijk de kracht om dingen te veranderen uit jezelf. Hoe mooi is dat? En het werkt omdat jij wilt dat het werkt. Geen verborgen agenda, geen hocus pocus. Lees verder op mijn site hoe het precies werkt en overtuig jezelf, heb je vragen bel of mail me dan.

Contact

Heb je vragen en wil je meer weten over de verschillende vormen van hypnose, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen of direct contact op te nemen door te bellen, Whatsapp of mailen. 

Bellen

06-23964203

Adres

Silmarien 19, 5663 RJ Geldrop

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)