Wie ben ik

“Haal de kracht om te veranderen uit jezelf”

Ik ben Monique Zwegers  – gecertificeerd in hypnotherapie. Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en oma van 2 klein kinderen. Andere mensen helpen is altijd al mijn passie geweest. Ik werk als praktijkondersteuner somatiek in een huisartsenpraktijk in Geldrop; patiënten met o.a. diabetes motiveren tot gedragsverandering is dagelijkse kost. Hier heb ik veel ervaring opgedaan bij mensen die willen stoppen met roken, minder eten en ook meer bewegen. Ik beleef hier nog steeds veel plezier aan. Het is voor mij de perfecte combinatie: Hypnose toepassen en gesprekken hebben met mensen die verandering willen in hun leven.

Dat het niet gemakkelijk is om gedrag te veranderen heb ik aan den lijve ondervonden. Ik heb door rugklachten jarenlang niet optimaal kunnen bewegen en de kilo’s kwamen er snel aan en gingen er niet gemakkelijk meer van af. Minder en gezond eten zou je dan zeggen, maar zo eenvoudig ging dat niet.

Tijdens mijn zoektocht naar hoe nu verder heb ik overwegingen gemaakt waarom ik voor hypnose zou kiezen en niet voor medicatie of een operatie. Omdat ik 36  jaar geleden door middel van hypnose succesvol ben gestopt met roken, heb ik gekozen voor hypnotherapie.

In juni 2018 heb ik een virtuele maagband laten zetten en ben hierdoor meer dan 15 kilo afgevallen. Het is een mooie tool om snel, effectief, gezond, resultaat gericht en behoudend een gedragsverandering te krijgen.

Na mijn eigen succesverhaal heb ik nu mijn passie gevonden in het toepassen van hypnotherapie en wil graag ook anderen helpen om te zoeken naar de mogelijkheden om problemen die mensen ervaren te verhelpen. Inmiddels heb ik een opleiding gevolgd en afgerond tot gecertificeerd hypnotherapeut. 

Hypnose is veilig, je krijgt er zoveel voor terug en alles komt vanuit jezelf. Je haalt letterlijk de kracht om dingen te veranderen uit jezelf. Hoe mooi is dat? En het werkt omdat jij wilt dat het werkt. Geen verborgen agenda, geen hocus pocus. Lees verder op mijn site hoe het precies werkt en overtuig jezelf, heb je vragen bel of mail me dan. 

Contact

Heb je vragen en wil je meer weten over de verschillende vormen van hypnose, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen of direct contact op te nemen door te bellen, Whatsapp of mailen. 

Bellen

06-23964203

Adres

Silmarien 19, 5663 RJ Geldrop

Chat openen
1
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? – Je krijgt mijn antwoord zo spoedig mogelijk via Whatsapp of via email (als je me je e-mailadres geeft?)